مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و مقصر نبودن

سلام
من یک هفته قبل تصادف کردم و مقصر نبودم. شخص مقصر راضی نمیشه بیاد بریم بیمه، شکایت کردم. فعلا معرفی شدیم به شعبه برای دادرسی.
ماشین چون به نام خودشون نیست نمیشه توقیفش کرد؟
اگر شورای حل اختلاف هم بریم ولی حاضر نشه یا به تعهداتش عمل نکنه در نهایت چی میشه؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مقصر نیستید از بیمه خسارت بگیرید و سپس علیه مقصر دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم مبنی پرداخت خسارت اگر بیمه داشته باشد طبق بیمه نامه می توانید خسارت خود را دریافت کنید و اگر سقف بیمه کمتر باشه یا بیمه نداشته باشه می توانید خسارت را از راننده مقصر بگیرید و اگر اموالی برای توقیف نداشت می توانید حکم جلب بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از مالک ماشین و راننده بعلاوه شرکت بیمه شکایت می کردید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام درصورت بیمه بودن ماشین خسارت از بیمه اخذمیشود درغیر اینصورت باید خودش پرداخت کند

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام در صورت وجود بیمه نامه می توانید خسارت را از بیمه دریافت کنید اما در صورت عدم تکافو سقف تعهدات بیمه نامه و یا تمایل به دریافت خسارت افت قیمت میتوانید به طرفیت راننده مقصر حادثه طرح دعوی نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است اگر سقف بیمه کمتر باشه یا بیمه نداشته باشه می توانید خسارت را از راننده مقصر بگیرید و اگر اموالی برای توقیف نداشت می توانید حکم جلب بگیرید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر حضور نیابد مقصر محکوم میشود در صورت عدم حضور غیابی محکوم می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام رای غیابی صادر خواهد شد و خودرو توقیف میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بیمه تا سقف تعهدات ملزم به پرداخت می باشد