مشاوره حقوقی رایگان - یارانه و حضانت

من حدود یکسال پیش از شوهرم جدا شدم در این میان با کسی اشنا شدم و از ایشون باردار شدم‌. ولی نمیخواستم که با ایشون ادامه بدم و بمونم‌. برای همین چون شوهر سابقمم اصرار داشت دوباره برگردم سر زندگیم منم قبول کردم‌‌. و بهش گفتم که من باردارم از کسی دیگه. ایشون قبول کرد و عقد موقت کردیم بچه م بدنیا اومد و واسش شناسنامه گرفتیم. الان واسه حضانت گفتم بهش میگه نمیدم بهت ‌و در ضمن یارانه دخترمم به حساب ایشون میاد. شوهرم معتاده واسه حضانت و گرفتن یارانه دخترم باید چکار کنم‌ چون هیچ راهی نداره که واسه دوتاش رضایتی نشون بده باید بدون اینکه بفهمه این دوتو کارو انجام بدم هم واسه حضانت و هم واسه یارانه دخترم. اینم بگم که شوهرم اعتیاد شدید داره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از دادگاه رسبدگی کننده درخواست معرفی به فرمانداری برای تفکیک یارانه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دادگاه نامه بگیرید و در فرمانداری ارایه و درخواست خود را بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بتونی اعتیادش را ثابت کنی میتونی یارانه را ازش بگیری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مراجعه به محاکم قضایی موضوع را پیگیری نمائید و حکم مربوطه را به فرمانداری ارائه دهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

ار طریق دادگاه نامه بگیرید برای فرمانداری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعتیاد و عدم صلاحیت اخلاقی برای حضانت را ثابت کنید البته حضانت تا هفت سالگی با مادر است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید