مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای در اتوبان جاده ساوه

با سلام و‌ احترام
متاسفانه بنده در اتوبان جاده ساوه در لاین سرعت در حال رانندگی بودم که ماشین جلویی بنده که ساندرو مسی رنگ بودن. ناگهان روی ترمز زده که به علت برخورد نکردن با ماشین جلویی به لاین وسط تغییر مسیر داده و از مهلکه نجات پیدا کرده. اما بنده با دیدن ترمز و تغییر مسیر ایشان ترمز کرده و در حال توقف بودم که ناگهان ماشین پشت سرم که پراید بودن باشدت و صدای جیغ ترمز به پشت ماشین بنده خورده و ماشین بنده به طور فجیعی به ماشین پراید هاچبک که جلوی ماشین ساندرو که تغییر مسیر دادن برخورد کرد که حالت پرت شدن ماشین بنده و‌ خوردن به ماشین پراید هاچبک بوده به طوری که صندوق ماشین پراید بنده تا صندلی جمع شده و با برخورد با پشت هاچبک دچار آتش سوزی شده که 4 درب ماشین بنده به طور کل قفل شده بود و بنده فقط با باز بودن شیشه سمت راننده از ماشین فرار کردم. اما با این حال مامور راهنمایی که یک فرد جوان بودن و‌ستوان 3 بودن بنده رو مقصر ماشین جلویی کردن که بنده به ماشین هاچبک زدم و ماشین پشت هم به ماشین بنده متاسفانه ماشین هاچبک هم هوش و حواس درست هم نداشتن که بار اول گفتن احساس دوبار ضربه به پشت ماشینشون داشتن بعد گفتن خیر فقط یکبار احساس ضربه داشتن به ماشینشون. در صورتی که ماشین هاچبک کمترین ضربه رو داشته که لحظه برخورد فرمون از دست بنده کنده شده و ماشین بنده مورب شده که این متاسفانه نتیجه تحلیل کردن افسر مربوطه به این تصادف بوده که بنده که بخاطر برخورد نکردن با هاچبک منحرف به راست شدم اما در جواب ایشان با اینکه چندین بار اشاره به در حال توقف بودن ماشینم اشاره شده و حتی وقتی بنده در حال توقف بودم به امید اینکه ماشین پشت سرم به بنده برخورد نکند از آیینه به عقب نگاه کردم که چنان ضربه محکم به صندوق ماشین بنده وارد شد که پشت صندلی راننده کلا به حالت خوابیده در اومده اما متاسفانه بنده رو مقصر ماشین هاچبک اعلام کردن و حتی ماشین پشت سر بنده با فحش و داد و بیداد و الفاظ رکیک حتی به بنده سعی در قلدری و فهماندن اینکه بنده اول تصادف کردم را داشتند و متاسفانه حرف بنده هیچ خریداری نداشت و افسر مربوطه نیز اصرار بر مقصر بودن بنده داشتن و گفتن در صورت ناراضی بودن میتوان به دادگاه مراجعه کنم. ایا میتوان بر نظر کارشناسی ایشان کارشناس راهنمایی دیگر مجددا بازدید داشته باشن یا اینکه بایست فقط به اون دادگاه مراجعه کرد؟ چون فقط ماشین بنده که وسط بوده بیشترین خسارت رو متحمل شده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به نظر کارشناس می توانید اعتراض کنید ارجاع به هیئت کارشناس سه نفره میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام نظر کارشناس بلاک می باشد و در صورت اعتراض می توانید درخواست کارشناسان دیگری داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست کارشناسی مجدد داشته باشید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اعتراض به نظر کارشناسی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مهلت اعتراض دارید شما باید اعتراض نمایید و درخواست هیات سه نفره کارشناسی را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید