مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه

پدری فوت کرده، وراث بین خودشان صلح نامه ای را درست کرده و امضا نمودن و چند شاهد نیز امضا کردن،الان دخترها که فکر میکنن که ضرر کردن ، میخوان که صلح نامه را باطل کنن، و از طريق دادگاه عمل کنن،آیا میتوانن این کار را انجام بدن، ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام منظور شما احتمالا تقسیم نامه است.
بله می توانند.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مفاد صلح نامه باید بررسی شود ولی می توانند به مفاد تقسیم نامع اعتراض کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید دادخواست تقسیم ترکه به استناد گواهی انحصار وراثت دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونن در حواست بدهند ولی باید دلیل محکم ارایه دهند که مغبون شده اند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم نامه به درستی تنظیم شده باشد و طرفین صلح کرده باشند طبق تقسیم نامه باید عمل بشه و به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چه صلح نامه ای ! ! !
هر شخصی که مالک باشد میتواند فقط ملک خودش را صلح نماید

اگر منظور شما قرارداد تقسیم نامه باشد اگر تمام وراث امضا کرده باشند تقسیم نامه قابل ابطال نیست و قابل رجوع نیست مگر در موارد
خاص
اگر تقسیم به غلط انجام شده باشد
اگر سهم یکی از وراث ، از مالیت
افتاده باشد
اگر تقسیم مشتمل بر ضرر باشد
اگر در سهم یکی از ورثه عیبی وجود داشته باشد
و ....