مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه بابت متراژ ملک

بنده زمین 200 متری دارم که با اخذ مجوز شروع به ساخت کرده ام 80 درصد از زمینم را برای ساخت ملک اختصاص دادم در اوایل کار همسایه شرقی موافق بودن ولی الان مخالف هستن و از من شکایت کردن. شهرداری کار را متوقف کرده و همسایه برای رضایت از من طلب چک 100 میلیونی کرده که مبلغ بالایی است.
چگونه می توانم از طریق قانون و با جریمه منصفانه اقدام کنم؟
در ضمن ما دیوار مشترک داشتیم و به خاطر مزاحمت همسایه نتوانستیم آن را به صورت کامل برداریم آیا می توانیم شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت اصافه بنا خیر اما بابت دیوار مشترک بلی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لطفا به یک کارشناس رسمی عمران مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست ارجاع پرونده در
کمیسیون ماده 100 را نمایید