مشاوره حقوقی رایگان - بردن فرزند بدون اجازه مادر

اگر پدر فرزند 18 ماهه را که پسر است ببرد و به مادر ندهد حکم قانون چیست ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه باید دادخواست الزام زوج به تسلیم نوزاد چند ماهه را
مطرح نمایید
و شما باید در دادگاه دفاع نمایید که با توجه به اینکه فرزند ، نوزاد چند ماهه است و نیاز
به نگهداری توسط مادر و شیر مادر دارد پس باید نگهداری از
فرزند توسط مادر
انجام بشود و ..

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مادر می تواند علیه پدر دادخواست الزام به تحویل نوزاد را بدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر می توانید از مشاوره تلفنی اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود تحت عنوان ممانعت از ملاقات با طفل میتوانید طرح شکایت نمایید حبس دارد اگر همکاری نکند و