مشاوره حقوقی رایگان - احضار شهود

باسلام
بعنوان متهم دادگاه کیفری در جلسه رسیدگی شرکت کردم قاضی گفت لایحه بنویسید و ارائه بدهید ناگهان مامور کلانتری با دستور جلب که معلوم نبود از کجا بود ما را از دادگاه خارج کرد و نتوانستم لایحه و مدارک رو تحویل دادگاه بدم.پس از 20 روز حکم غیابی ابلاغ شد و محکوم به جرم تصرف عدوانی و ورود به عنف شدم. درحکم نه تاریخ برای تشکیل جلسه زده شده و نمیدانم که چه کسانی کجا شهادت داده اند. واخواهی زدم به مدت 2 ماه شعبه بدون قاضی بود. قاضی جدید وقت رسیدگی داده.
چطور شاهدان را احضار کنم؟ اسم شاهدان رو نمیدانم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید مراتب را به دادگاه طی لایحع ای اعلام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید و دفاعیات خود را از طریق لایحه ارسال کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر آدرس شهود را دارید تقاضای تحقیق محلی نمایید .

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام طی لایحه با بیان مراتب به شکل مشروح درخواست تحقیق محلی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مراتب را طی لایحه ای به دادگاه مربوطه اعلام نمایید