مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مسکونی زمین در روستا

با سلام
ما زمین مسکونی در روستا داریم که حدود بیست سال پیش چند خانواده از فامیل ها بدون اجازه تصرف کردند و چند منزل ساختن در حال ساخت نیز سند گرفتن و کل اهالی روستا می دانند که زمین مال ما هست آنها تصرف کردند ولی به علت فامیل بودن دو طرف حاضر به شهادت در دادگاه نیستند. حال ما چگونه می توانیم به حقمان برسیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام دعوی تصرف عدوانی باید سبق تصرف را ثابت کنید و رفع تصرف را درخواست کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدرتان یا خودتان سند دارید و اگر سند ندارید دو نفر شاهد داشته باشید میتوانید پس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال سند بدهید