مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک در رهن بانک

باسلام
سه دانگ از منزلمان به نام بنده است و مادرم قصد داره سه دانگ خودش رو هم به بنده واگذار کنه سند رهن بانک مسکن هست از مادرم سنی گذشته چیکار کنم که بعداً خواهر و برادرم شاکی نشوند که تو مادر رو گول زدی و این قبیل اتهامات. آیا با وجود اینکه رهن بانک هست میشه کاری کرد کلا باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سپاسگزارم

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام انتقال مورد ترهین و تغییر راهن باید با رضایت بانک باشد توصیه اینکه رضایت بانک را کتبا دریافت کرده و در چهارچوب عقد صلح انتقال تنظیم شده و سایر خواهر و برادر و پدرتان امضا کنند حتما برای تنظیم سند انتقال از‌وکیل مشورت بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وام را یکجا پرداخت کن و سند بنام بزن با حضور خود حواهران یا دونفر شاهد دیگر در دفترخانه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تغییر طرفین عقد رهن باید با اطلاع از بانک باشد مگر انکه بدهی داده شود از ملک از رهن خارج گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفترخانه مراجعه کنید و صلحنامه تنظیم کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به دفترخانه مراجعه کنید و صلح نامه تنظیم کنید