مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی قولنامه در شهرداری

با سلام بنده یه زمین قولنامه ای دارم که داخل محدوده شهر قرار گرفته از جهاد و راه شهرسازی نامه گرفتم شش سال هست دنبال اخذ پروانه هستم که شهرداری هر بار بهانه های زمین زراعی است و مسکونی نیست و... میگوید که در حالی که ملک مجاور بند ساختمان سه طبقه می سازند مشکل اصلی بنده این است که اسناد خود را به خود شهردار دادم که اصل قولنامه و مدارکم هست گم شده و بنده بعد از یک سال رفت و امد به شهرداری شکایت کردم اسنادی در دسترس ندارم و مفقود شده است ضمنا شهردار طی نامه ای که بنده به حراست شهرداری نوشتم و حراست پیگیری نمود و شهردار فرمود بصورت شفاهی در دست رییس املاک است رییس املاک هم زیر نامه حراست مکتوب کرده شهردار به من داده و در کمیته مطرح کرده موافقت در خصوص اخذ پروانه نشده اقرار نموده که اسناد پیش بنده بود و حالا نمیدانم و پاسخ قانع کننده به من رو نداره به نظر شما من چیکار کنم دادگاه به من چه حکمی میده اونا که اعضای شهرداری اند طرف اونارو میگیره ؟ ضمنا تکلیف قولنامه های من چی میشه

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

سلام
به نظر میرسه که تنها کاری که در مورد مدارکتون میتونید انجام بدید یا برید از شخصی که خریدید یا مشاور املاکی که قرارداد تنظیم کرده رونوشت قولنامه بگیرید و یا اگر هم میسر نیست از طریق دادگاه دادخواست استرداد مدارک رو به طرفیت شهرداری مطرح نمایید و البته با دلایل و مدارکی به دادگاه ارایه بدید و اثبات نمایید که مدارک رو به شهرداری تحویل دادید