مشاوره حقوقی رایگان - بی سوادی

سلام. چرا قاضی با اینکه میداند طرف مقابل بی سواد است یعنی از لحاظ حقوقی چیزی نمیداند با اینکه حق با اوست اما باز حکم به نفع طرف مقابل که وکیل است میدهد؟ مگر قاضی هدفش برقراری عدالت نیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به نوع پرونده دارد در دعاوی حقوقی قاضی بی‌طرف است نمی‌تواند به نفع دیگری تحصیل دلیل کند
اما در دعاوی کیفری وضعیت کمی متفاوت است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خوب تجدید نظرخواهی رای اینجور مواقع گذاشتند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
نسبت به رای صادره در مهلت قانونی اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا قاضی بر مبنای ادله تصمیم گیری می نماید می توانید اعتراض دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهم ادله دعوی ودلایل ومستندات است نه شخصیت افراد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاضی با توجه به مستندات و مدارک طرفین و علم خود رای صادر خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراضی دارید لایحه و دلایل خود را ارسال کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کسی که نمی تواند از خود دفاع نماید می تواند وکیل بگیرد اگر توان پرداخت هزینه وکیل ندارد تقاضای وکیل معاضدتی نماید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
خوشبختانه در عصری زندگی می کنیم که دسترسی به وکلا وجود داره وقضات هم باتوجه به ادله ودفاعیات نظرمیدهند زیراقضات باید به اقناع وجدانی برسند پس ممکن است شخص بی سواد خودرا ازاین امکانات محرم کرده
ضمن اینکه اعتراض رابرای چنین مواقعی درنظر گرفتند که البته مشورت با وکیل توصیه میشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، سطح سواد طرفین تعیین کننده تصمیم دادگاه نیست بلکه دلایل موجود در پرونده ، تکلیف پرونده را روشن میکند