مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسر 13 ساله

سلام من شوهرم 15ساله داره به من تهمت میزنه میگه با داداشم رابطه داری هیچ مدرکی هم نداره منو تهدید به مرگ کرده من می‌دونم مریضه ولی اون قبول نمیکنه می‌خواهیم از هم جدا بشیم چطور میتونم حضانت پسر 13سالمو ازش بگیرم هر چقدر هم پول لازم باشه خرج میکنم چون پسرم اصلا دوست ندارم پیش باباش بمونه بعد 15 سال می‌تونه برگرده پیش من یا نه

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،حضانت تا15سال باپدر بوده وبعداز15سالگی فرزند پسر خودش انتخاب می نماید.چنانچه حضانت فرزند توسط پدر به مصلحت فرزند نباشد،باید اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت فرزند بالای 9 سال با زوج است مگر عدم صلاحیت زوج اثبات گردد و مصلحت طفل ایجاب نماید که حضانت فرزند با زوجه باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید شکایت افترا داشته باشید.
وکالت در طلاق دارید؟

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام یا باید عدم صلاحیت پدر را اثبات کنید یا توافق و یا بعد از 15 سالگی پسرتان خودش بخواهد با شما زندگی کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛
بر اساس مقررات قانون مدنی، در خصوص اینکه حضانت بچه پسر با کیست، باید گفت: تا سن هفت سالگی با مادر و تا 15 سالگی با پدر است مگر اینکه هریک از والدین صلاحیت نگهداری وی را نداشته باشند. اما بعد از اینکه فرزند پسر به سن پانزده سال تمام قمری رسید، از سن حضانت خارج می شود و بر اساس قانون، خود وی می تواند انتخاب کند که می خواهد نزد کدام یک از والدینش زندگی کند. بنابراین، حضانت فرزند پسر بعد از سن پانزده سالگی، نیازمند اقدام قانونی نیست؛ چرا که خودش مختار است که با پدرش زندگی کند، یا با مادرش. البته در این بازه زمانی نیز، چنانچه بچه پسر با مادرش زندگی کند، نفقه او همچنان با پدرش می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بعد از 15 سال خودش می تواند تصمیم بگیرید در حال حاضر نیز می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید و اعلام کنید پدرش صلاحیت نگهداری از فرزند مشترک را ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضانت فرزند پسر بعد از 15 سالگی منتفی می شود و خودش تصمیم می گیرد که با کدامیک از والدین زندگی کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چطوری شوهرتان پانزده سال دارد فرزندتان سیزده سال