مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر بالای 7 سال

با سلام
باتوجه به اختلافات موجود در زندگی مشترک با زوجه با توجه به ماده 1169 در مورد سن طفل و حق حضانت چون پسرم شش سال و نیم بود پیش مادر بود و من نیز به قانون احترام گذاشته و حال سن طفل هفت سال شده است میخواستم بدونم الان میتونم برم بچه رو ازش بگیرم ؟
یا میتونه بگه نمیدم و از‌این‌ موارد
درضمن دادگاه حکم حضانت یا سلب حضانت تا حالا صادر نکرده فقط با توجه به روال قانون انجام دادیم.
یه توضیح و راهنمایی بفرمایید.
فقط چون واجب و عجله ای هستش بزرگواری بفرمایید زودتر جواب بدید.
ودر آخر کمال تشکر را دارم و واقعا از تمامی شما عزیزان کمال تشکر را دارم.
سپاااااس

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
میتوانید دستور موقت بازگشت طفل با توجه به حق حضانت خود دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید دستور موقت بازگشت طفل با توجه به حق حضانت خود دهید.