مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی و عدم حمایت خانواده؟

سلام. بنده پسری 18 ساله هستم. مدت 4 سال هست مشکل روحی شدی و اساسی با تشخیص دکتری که 2 سال تحت نظر او هستم دارای بیماری(افسردگی سایکوتیک)هستم.خانه نشین و ناتوان و افسرده هستم و توانایی تحصیل یا کار کردن هم ندارم و تا نهم متوسطه تحصیل کردم و نتونستم ادامه بدم.پدر و مادر من هزینه های مثل پوشاک تفریح پول تو جیبی را برای من تامین نمیکنند در صورتی که تواناییشو به راحتی دارند.حتی پدرم هم چندماه پیش 2 بار پشت هم منو با چوب بصورت وحشتناکی کتک زد و من را آزار کلامی قرار میدهند.حتی هزینه رواندرمانی که یک نیاز اساسی به آن دارم رو هم نمیدن و به من میگویند صلاحیت خرج کردن و داشتن پول ندارم! و من رو رها کردند و توجه نمیکنند.حتی پول یارانه من را هم به خودم نمیدند و باید با التماس و کلی پافشاری پول دارو و روانپزشک و رفت و آمدم رو بصورت کنترل شده و تیکه تیکه ای بگیرم و هیچ فردی رو ندارم از من حمایت مالی بکنه و توانایی کار رو هم ندارم بخاطر بیماری روحی مزمن و نیاز به رواندرمانی و دارو درمانی دارم اما کسی حمایت مالی و عاطفی نمیکند.
حتی بلد نیستم چگونه شکایت بکنم و آشنایی ندارم و هزینش رو هم ندارم
چه راهی وجود داره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

سلام
شما میتونید از پدرتون مطالبه هزینه های متعارف زندگی خودتون ( نفقه ) کنید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای دریافت نفقه تان می توانید از طریق مراجعه به محاکم قضایی اقدام نمایید در خصوص سوء رفتار والدین نیز می‌توانید موضوع را با اورژانس 123 در میان بگذارید و درخواست کمک داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
با اورژانس 123 در میان بگذارید و درخواست کمک داشته باشید یا بصورت مستقیم از پدرتون مطالبه هزینه های متعارف زندگی خودتون ( نفقه ) کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید