مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات مهریه

آیا مستثنیات مهریه قانونی است یاق اضی میتواند باتشخیص خود آنرا ابطال کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قانونی است و مستثنیات دین در قانون مشخص شده است و قاضی نمیتواند خلاف آن رای صادر نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قانون مشخص کرده است و قاضی حقی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر بصورت قانونی می باشد ، طبق ماده 24 قانون محکومیت های مالی مستثنیات دین شامل منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم علیه باشد، ابزار و وسایل علمی ، اثاثیه مورد نیاز زندگی که برای رفع نیازهای ضروری محکوم علیه و افراد تحت تکفل وی و آذوقه موجود به قدر احتیاج و ... می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مستثنيات مهريه يا صداق نداريم
بنظرم منظور مستثنيات دين است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مصادیق آن در قانون مشخص می باشد لکن تشخیص آن با قاضی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستثنیات بطور موردی در قانون قید شده ولی تعیین مصادیق با قاضی ست ..