مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر غیر باکره

سلام دختری که در اثر رابطه باکره نباشه و قصد ازدواج بدون اذن پدر داشته باشه میتونه بدونه دادگاه اقدام کنه و ازدواج کنه؟ و اینکه چقدر زمان میبره ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خودش اقرار کنه که باکره نیست میتونه بدون ادن پدر ازدواج کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید بله امکان پذیر است با گواهی عدم بکارت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بله ، دختری که باکره نباشد برای ازدواج نیازی به اذن پدر و جد پدری ندارد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. بله.مستن دبه ماده 1041 قانون مدنی، دختر غیرباکره در ازدواج نیازی به اذن پدر ندارد... البته سردفتر ازدواج در این خصوص می تواند اعمال سلیقه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید به دفترخانه مراجعه و نامه برای پزشک بگیرید و در صورت احراز باکره نبودن امکان انعقاد و ثبت عقد نکاح بدون اجازه پدر وجود خواهد داشت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله دختر مدخوله ( همان غير باكره) نيازمند ادن پدر نمي باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که سابقه ازدواج نداشته باشد نیاز به اذن پدر می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله با اقرار و اخذ گواهی پزشکی می توانید اقدام نمایید