مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین از املاکی و کلاهبرداری املاکی

سال94 زمینی از بنگاه املاک سرکوچه منزلم خریدم، اعتماد زیادی داشتم، سال 97 متوجه شدم زمین را به دیگری فروخته،روی آن ساختمان ساخته و به دیگری فروخته،،از وقتی متوجه شدم شکایت کردم...در نهایت رأی دادگاه تجدید نظر به نفع من صادر شد،ضمن اصل رد مال به صاحبش(من) 6 ماه حبس،جریمه،اکنون بیش از10ماه میگذرد اجرای احکام از اجرا حکم سر باز میزند،هر بار مراجعه کردم قانع نشدم وگفت خودم بهت زنگ میزنم،،اکنون چکار باید کنم حکم قطعی استان اجرا شود،لطفا راهنمایی کنید،تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو پیش قاضی اجرای احکام، البته باید دادخواست ابطال سند بعدی را بدهید و حکم قلع و قمع بنا را هم بگیرید این فقط حکم مجازات فروشنده بوده هنوز کار دارید تا به حق خود برسید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر حکم قطعی شده که اجرای احکام کیفری باید انجام دهد چنانچه بدون دلیل پیگیری نمی کند بدوا از طریق دادستان چنانچه نتیجه نگرفتید از طریق دادسرای انتظامی قضات از قاضیمربوطه شکایت وپیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید
در خصوص خسارت خود می توانید دادخواست بدهید و ثمن معامله را به نرخ روز و طبق نظر کارشناس استرداد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اجرای احکام مکلف است که اجراییه را صادر و به محکوم علیه ابلاغ نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به پیگیری خود ادامه دهید باید اجرا کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اجرای احکام میبایست اجراییه صادر نماید