مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهدید

با سلام و خدا قوت
در جریان یک دادگاه مالی دو نفر از خواندگان که خودشان در دادگاه حضور نداشته اند و فقط وکیل ایشان حاضر بوده یک شکایت دروغین تهدید علیه من طرح کرده اند. خواستم بپرسم آیا ممکنه کسی که اصلا حضور نداشته و فقط وکیلش بوده من تهدید کرده باشم؟ آیا این موضوع به لحاظ قانونی شدنی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

البینه علی المدعی شخصی مدعی می بایست ادعای خود را اثبات کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تهدید غیر مستقیم هم ممکن است. شما انکار کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید در صورتی که مدارک و مستنداتی علیه شما در دست آن ها وجود نداشته باشد النهایه قرار منع تعقیب صادر می‌شود و لذا جای نگرانی نیست