مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب ‌ساخت اتاق در بام

سلام وقت بخیر
از اشپزخانه همسایه بالا به طبقه ما آسیب رسیده ودرست نمی کند
برای شکایت چه کنم ؟
در ضمن روی بان یک اتاق 20متری ساخته وپسرش در آن زندگی می کند بام مشاهدات تمام واحد هاست
برای خراب کردن آن چه کنم ؟؟
آیا می توان در یک شکایت هم ساخت اتاق در بام وهم مشتی آب به طبقه را مطرح کرد ؟
واینکه صاحب ملک فوت کرد ه والان همسر ‌پسرش در آن رندگی می‌کنند کد ملی ونام ونام خانوادگی این همسر را هم نمی دانم چگونه برایش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل بعد شکایت کیفری تخریب و تصرف عدوانی از وراث مرحوم فلانی به ادرس ....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص آسیب به آشپزخانه دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود سپس طبق نظر کارشناس الزام به تعمیر و پرداخت خسارت را مطالبه کنید.
در خصوص ساخت و ساز غیر مجاز نیز می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید
از طریق شهرداری نیز می توانید پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

و سپس دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس تمام معایب و مبلغ خسارات مشخص گردد

و سپس دادخواست مطالبه خسارات طبق نظر کارشناس را اقامه نمایید