مشاوره حقوقی رایگان - جلب

سلام و روز بخیر
ایا شاکی میتواند مجری جلب باشد و مجلوب را بگیرد یا خیر البته قبل رسیدن مامور کلانتری فرد مجلوب رو در بغل گرفته که مانع فرار بشه ولی درگیری صورت گرفت و طرف متواری شد ایا شاکی این حق را دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر شاکی چنین حقی را ندارد مامور باید اقدام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جلب محکوم ، باید توسط مراجع انتظامی و با داشتن حکم جلب باشد و
ولی در عمل شاکی میتواند مجری جلب باشد هر چند که جرم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جلب باید توسط مأموران نیروی انتظامی اقدام گردد هرچند شاکی هم می تواند اقدام نماید ولی جرم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این ها ملزمات جلب است اما نباید به مجلوب اسیب برسد و از حد متعارف خارج شود