مشاوره حقوقی رایگان - برگه اوراق

سلام خسته نباشید ی موتور هست مدل 85 که فروشنده برگه اوراق داره و پلاک و سند مدارک نداره آیا اینو بخرم میشه واسش سند و مدارک پلاک گرفت یا خیر نخرم اگه جواب بدید ممنون میشم مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا موتورهایی که بالای ده سال سابقه سخت دارند پلاک ملی نخواهند شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا موتور مدل قدیمی سند و تعویض پلاک نمیشود . با این وجود به راهور مراجعه کنید تا بررسی شود