مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب

سلام وقت بخیر
یک حلقه چاه قدیمی هست در زمین بنده که شخص دیگر از آن استفاده میکرد و حالا متوجه شدیم درخواست اولیه حفر چاه که در سازمان آب هست به اسم همه کشاورزهای روستا می‌باشد و اون شخص استفاده کننده حتی زمین در این روستا ندارد البته در روستا مجاور دارد حالا ما باید چیکار کنیم؟
اون شخص استفاده کننده دنبال اینکه مجوز بگیرد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استشهادیه تهیه کنید که این شخص هیچ زمینی در اطراف چاه ندارد و سمتی نسبت به این چاه ندارد و هر جایی نیاز شد ارائه دهید و دادخواست رفع تصرف عدوانی و خلع ید بدهید