مشاوره حقوقی رایگان - جابه جای چاه

سلام من الان مجوز چاه در رودخانه دارم همسایه زمین من مجوز یک چاه حدود 300 متری پایین تر رو داره، الان او درخواست جابه جایه چاه و داده حدود 50 متری چاه من یک چاه قبلی بدون مجوز داره میخواد جابه جای اون چاه رو بگیره ...
اگه هم بگیره چاه من بدون اب میشه
به نظر شما مجوز رو بهشون میدن یا نه ..

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
باید حریم چاه شما رعایت گردد و کارشناس این موضوع را بررسی می‌کند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بایستی حریم چاه شما را رعایت گردد و کارشناسان متخصص در این موضوع بررسی خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر برخلاف پروانه حفر چاه اقدام نماید مسولیت داشته وباید با حفظ حریم اقدام نماید