مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام وخسته نباشید
ما3سال پیش برای کسب تکلیف مجوز قدیمی چاه آب به اداره آب مراجعه کردیم وبعداز کارشناسی وانجام مراحل اداری به گفته اداره آب پرونده رو به کمیسیون فرستادن،اما بعد از گذشت 3سال هنوز بلاتکلیفیم واداره آب به ما جواب درستی نمیدن ،در تماس تلفنی که طی یک ماه اخیر داشتیم فقط میگفتن باید استعلام بگیریم و جواب استعلام چند ماه طول میکشه،اماچند روز پیش که حضوری مراجعه کردیم متوجه شدیم پرونده تمام این مدت تو کمد بوده واصلا به کمیسیون نفرستادن و تازه از ما برگه انحصار وراثت میخوان،میخاستم بدونم آیا این همه وقت کشی و دادن اطلاعات غلط به ما و اتلاف وقتمون قانونیه؟ و اگه قانونی نیست چطور میتونیم ازشون شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
پیگیری کنید تا پرونده در کمیسیون مطرح و رسیدگی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت پیگیری کنید تا موضوع به کمیسیون ارجاع شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ریس دستکاه ومرجع بالاتر اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بازرسی پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید