مشاوره حقوقی رایگان - فسخ یا اقاله تقسیم نامه

سلام
من و سه نفر شریک ملکی رو از امور اراضی در مزایده ای خریدیم و تقسیم نامه نوشتیم. بعد چند وقت در دادگاه محکوم شدیم و شرکا از ترس اجور معوقه اقدام به باطل کردن تقسیم نامه کرده و چک ضمانت که پیش من داشتند رو پس گرفتن و دو نسخه از تقسیم نامه را به من تحویل دادند.
بیست سال من و امور اراضی درگیر دادگاه بودیم تا بالاخره بنده سند زدم و ملک رو تحویل گرفتم . حالا با طرح شکایت و با در دست داشتن یک نسخه باقی مانده چهار و نیم دانگ از ملک رو مطالبه میکنن . قاضی هم خیلی زود براشون حکم داد . البته در حکم ایراداتی هست. شهودی رو که فسخ تقسیم نامه رو انجام دادن رو به دادگاه بردم ولی قاضی بدون در نظر گرفتن شهود اعلام کرد که من از خودم دفاع نکرده و رای قطعی است.
حال چگونه باید این تقسیم نامه رو فسخ یا اقاله کنم.؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی باشد شما میتوانید دادخواست اعاده دادرسی را اقامه نمایید
و برای پذیرش اعاده دادرسی ، شما باید دلیل حدید داشته باشید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است