مشاوره حقوقی رایگان - متن توبه نامه

در خصوص توهین به افراد عادی و تهدید و اخلال در نظم عمومی از طریق ایجاد جنجال و هیاهو و انجام حرکات غیر متعارف جهت ارائه به شعبه دادیاری

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
توبه در جرائم تعزیری درجه 6 ، 7 ، 8 امکان دارد و مجازات ساقط خواهد شد ولی باید
توبه واقعی باشد و ندامت و اصلاح مرتکب در مرجع قضایی احراز گردد

و در جرائم تعزیری درجه 1 تا 5 ، توبه موجب تخفیف مجازات میشود

و متهم باید تا قبل از صدور حکم قطعی ، دلایل مربوط به توبه خود را به مقام قضایی ارائه بدهد
و ..