مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضامن از متهم

با سلام. شخصی حدود چهار سال پیش ضمانت بنده شدن که به مرخصی بیام با فیش حقوقی به مبلغ پنجاه میلیون. و بعد از اومدن به مرخصی دیگه برنگشتم زندان الان ایا ضامن میتواند در صورتیکه نتوانسته من را پیدا کنه ممنوع از خدمات کنه بنده را.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطمئن این اقدام شما برای ایشان مسائل قانونی متعددی به وجود خواهد آورد اما قانون برای ایشان نیز این حق را قائل شده که از شما شکایت کنند و تمام این موضوعات و قابل پیگیری است