مشاوره حقوقی رایگان - آیا تایپی بودن یا دست نویس بودن نام امضا کننده یک مدرک مثل رسید پرداخت مهم است؟

پیرو یک توافق نامه قبلی من باید به فردی مبلغی را پرداخت کنم و ایشان باید رسیدی شامل موارد زیر به من تحویل بدهند

- مبلغ پرداختی
- نام دریافت کننده مبلغ
- تاریخ
- امضای دریافت کننده مبلغ

آیا اگر من رسید را تایپ کنم و پرینت بگیرم به گونه ای که اسم دریافت کننده مبلغ هم تایپ شده باشد و دریافت کننده مبلغ فقط امضا کند و تاریخ را بنویسد کافی است؟ یا اینکه علاوه بر امضا و تاریخ باید اسم دریافت کننده مبلغ را هم ایشان با دست خط خودش بنویسد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون برای پاسختان. منظورتان اینست که تایپی بودن یا دست نویس بودن نام تفاوتی ندارد؟

رسید پرداخت رسید دستی رسید