مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام
بعد از این که پرنده توی پزشکی قانونی بسته میشه حدودا چه مدت طول میکشه تا وجه پرداخت بشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست ولی قاضی باید حکم صادر نماید بعد از آن بیست روز مهلت تجدیدنظرخواهی نیز تمام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد بستگی به رویه شعب دادسرا و دادگاه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مشخصه می کند پرونده به دادسرا بعد از آن به دادگاه و بعد از قطعی شدن اجرا صادر می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اعلام قطعی نظریه پزشکی قانونی به شعبه دادسرا و تکمیل پرونده دادسرا پرونده جهت رسیدگی و صدور حکم به شعبه دادگاه ارسال می کند.