مشاوره حقوقی رایگان - تریاک

سلام جرم کسی که بالای 1کیلو تریاک 60گرم شیره 2تا وافور ازش گرفتن چیه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دو تا 5 سال حبس و 8 تا سی میلیون تومان جریمه نقدی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مجازات حبس و جریمه نقدی در نظر گرفته می‌شود اما بستگی به سوابق ایشان نیز دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علاوه بر مجازات های شلاق که پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه، و جزای نقدی با اضافه کردن دو میلیون ریال به ازای هر کیلوگرم، به حبس ابد محکوم می شود و در صورت تخفیف مجازات یا عفو و تکرار این جرم، اعدام و به مصادره کل اموال ناشی از جرم حمل و نگهداری مواد مخدر محکوم می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مجازات حبس و جزا نقدی و شلاق خواهد داشت