مشاوره حقوقی رایگان - تنزیل دائم یک درجه

با سلام و خداقوت.برای من به دلیل اخذ پیرینت پیامک و اتهام اخلاقی و بدون شاکی در کمیسیون121حکم به تنزیل دائم یه درجه دادن و از طرفی گفتن تا سه ماه حق اعتراض در دیوان رو داری.نکته اینه که میخوام اعتراض کنم ولی میترسم اعتراض کنم لج کنن معاف کنن کلا.ایا راهی تبصره یی چیزی هست بشه لااقل حکم تنزیل دائم رو تبدیل به موقت یا محرومیت تا یک سال دو سال ترفیع بعدی کرد.ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به ارگان مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد