مشاوره حقوقی رایگان - تنزیل دائم یک درجه

با سلام خط تلفن بنده از سوی ارگانهای نظارتی نیروی انتظامی مورد شنود قرار گرفته که از طریق برسی پیامک اتهام به رابطه با نامحرم زدند این در صورتی است که هیچ شاکی خصوصی ندارم و توسط اعضای کمیسیون 121 حکم به معاف از خدمت و پس 3ماه کمیسیون بدوی 122 باتوجه به درخواست بخشش حکم به تنزیل یک درجه به صورت دائم تغییر کرد .آیا راهی برای تغییر این رای هست خواهشا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به رای صادره معترض شوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت پیگیر شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به رای صادره معترض شوید