مشاوره حقوقی رایگان - فک پلمب

شخصی دفتر دکوراسیون خودش رو به صورت واگذاری کامل به همسر بنده فروختن و همسرم شروع به کار کردن. بعد از یک ماه شکایتی از سمت اتاق اصناف اومد مبنی بر نداشتن جواز کسب که اسم شخص قبلی داخل نامه بود به همراه یک شکایت از سمت مشتری
همسرم افتادن دنبال گرفتن جواز کسب که به خاطر مراحلش بیشتر از 15 روز زمان برد.
اتاق اصناف بی اطلاع محل رو پلمب کردن در حالی که کلیه مدارک برای جواز کسب و اجناس مشتری که باید تحویل مشتری میشد داخل دفتر بوده و اینجانب نادانسته سریع تصمیم گرفتم و فک پلمب کردم.
لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری توضیح بدم به اتاق اصناف که شکایت از صاحب قبلی دفتر بوه نه بنده و من در حال گرفتن جواز کسب بودم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از مرجع مربوطه پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

آثار پلمپ مربوط به نفر قبلي است و متوجه آن شخص ، لطفا سريع مجوز شغلي و جواز مربوط را بگيريد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به تاریخ شکایت ومبایعنامه یا قرارداد واگذاری اشاره نمایید