مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند مالکیت زمین پس از ساخته شدن

دیوار مشترکی با همسایه غربی در سند قدیمی داریم در حال حاضر زمین ساخته شده و تبدیل به آپارتمان گردیده و می‌خواهیم برای هر واحد سند جدا بگیریم اداره ثبت برای دیوار مشترک صلح نامه با همسایه می‌خواهد و همسایه حاضر به نوشتن صلح نامه نیست و باج می خواهد باید برای گرفتن سند جدید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. سوال مبهم است... با این حال، اگر همسایه از تنظیم صلح نامه امتناع می کند، چاره ای جز الزام وی به تنظیم صلح رسمی و... نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام همسایه به تنظیم سند را از دادگاه بخواهید