مشاوره حقوقی رایگان - رضایت بی قید و شرط

باسلام اختلاف ملکی با برادرم داریم بعداز رای دادگاه شورای حل اختلاف دودانگ رای دادگاه تجدید نظر به سه دانگ میدهدوپرونده به اجرای احکام می‌رود وباصحبت کردن بااو رضایت بی قیدوشرط خود رابه کلانتری محل تقدیم می‌کند وقاضی اجرا پرونده را بایگانی می‌کند خلاصه بعداز چند ماه قاضی عوض میشه دوباره پرونده رسیدگی میشه وسند میگیره حالا خانه رو واسه فروش گذاشته توی رضایت نامه اسم وشماره ملی وشماره بایگانی پرونده نوشته شده همراه با اثرانگشت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد