مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات ویزا

سلام. من رو ماه پیش بخاطر کوتاهی مانتو گشت ارشاد گرفت و بردن اونجا گفتن وایسا فکر کنم عکسی چیزی گرفتن، من خارج از کشور درخواست ویزا دادم برای تحصیل دانشگاه امسال، ایا لازمه چیزی ذکر کنم توی بخش سوابق جنایی/هشدار ها؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

قطعا خیر، خانم گرامی، بی حجابی(نه بد حجابی) مجازات درجه 8 دارد و مستقیم در صلاحیت دادگاه هست. افرادی که شما را گرفته اند و بردند دادسرا یا.... ظاهرا پلیس نبودند. و اگر بودند کارشان خلاف نص قوانین است. لذا جای نگرانی نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
سابقه محسوب نمی شود و مشکلی پیش نمیاد