مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه از حساب دیگران

با‌سلام‌ همسرم (زوج) هبه های بنده را (چند تکه طلا) فروخته از حساب مادرش پولش‌ را بصورت یک سوم یا نصف به من داده.
28 میلیون تومن نفقه محکوم شده
حالا مدعی شده که نفقه را از حساب مادرش پرداخت کرده. در جلسه شورا ادعایش رد شد و گفتن فقط از حساب خودت میتوانی‌ پرداخت کنی. آیا می‌تواند این ادعایش را اثبات کند؟ آیا پذیرفته می شود؟ من اگر متن چت را ارائه دهم که بدون اطلاع من این کار را کرده، تاثیری دارد؟ آیا فحاشی من به ایشان در مورد این کارش قابل شکایت از طرف همسرم هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خوب دفاع کند زوج می‌تواند موفق شود
تدارک دفاع را ببینید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد
نتیجه قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید شکایت کنید . و او باید ثابت کند که نفقه را داده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

پاسخ منفی است چرا که بایستی پرداختی و دلایل ابرازی مستند واقع شوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر
از باب فحاشی چنانچه دلائلی داشته باشد بله