مشاوره حقوقی رایگان - خرید اپارتمان و عدم تحویل

سلام. من یک اپارتمان در سال 92 خریدم و تا به امروز فروشنده تحویل نداده و هی زنگ میزدم نمیاد تحویل بده. در سال 99 شکایت کردم که بعد متوجه شدم بعد استعلامات همون اپارتمان در دفتر تعاونی مسکن به اسم کسی دیگه کرده.بعد شکایت کردم دادگاه کیفری گفت مشمول زمان‌میشه رد کرده بعد حقوقی شکایت کردم دادگاه حقوقی گفت مال کسی که در دفتر تعاونی به اسمش است.فقط فقط طرف فیش واریزی داشت و یک قرارداد فی مابین خودشون با فروشنده.که هردو کارمند دادگستری هستند و در دادگاهی هستن که من از اونجا شکایت کردم.و توضیح به اینکه تعهد محصری و مبایعه نامه دارم که از خریدار تاریخش جلوتر از مدارک خریدار اول است الان منم تجدید نطرخواهی دادم ولی جوابش نیومده تو راخدا کمکم کنید حق را ناحق میکنن بخدا.حتی یک چک از فروشنده هم دارم چکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خریدار در مبایعنامه مقدم مالک محسوب می گردد