مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معاوضه خودرو

ماشینمو باماشین دیگه معاوضه کردم وکالت تام بهش دادم .بنابه دلایلی تقاضای فسخ کردم بعداز چندماه دی وز نوبت دادگاه بود قاضی حکم دادکه باید فسخ بشه .حالاکه ماشین منو فروخته باشه چی میشه
قاضی هم حکم فسخ داده
ممنون میشم راهنماییم کنین .کارشناسی اومد تایید کرد قاضی هم طبق نظریه کارشناس فسخ کرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منتقل نموده باشد با استناد به فسخ معامله خود باید نقل وانتقالات بعدی را نیز باطل نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتواند خودرو را برگرداند معادل آن باید پول بپردازد
جای نگرانی نیست برای شما رای صادره باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خودرو نزد هر شخصی که باشد
باید به شما مسترد بشود