مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام. من یک سال پیش با دختری عقد کردم
قبل از عقد یکی از دوستام بهم گفت که این دختر بیماری ms داره ولی من باور نکردم و گفتم مگه میشه همچین موضوع مهمی رو بهم نکن
خلاصه عقد کردم و سه ماه بعد از عقدم خانومم بهم گفت که یک نوع بیماری ms داره ولی مشکلی پیش نمیاد و فقط باید قرص بخوره
حالا 9 ماه که من میدونم تا حالا هم با هم نرفتیم زیر یک سقف
میخاستم بدونم آیا من میتونم به دلیل فریب در ازدواج ازشون شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر باید دقیق بررسی شود
فسخ نکاح متصور است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست فسخ عقد را باید بدهید به استناد تدلیس و کتمان حقیقت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جهت توضیحات بیشتر و راهنمایی دقیق تر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است با پزشک متخصص صحبت کنید و اگر مشکلی نداشت بهتر است زندگی کنید در غیر اینصورت می توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید.