مشاوره حقوقی رایگان - خفت گیری

سلام. خانم 41 ساله هستم ،صبح زود که به سر کار میرفتم ،سوار ماشینی شدم که ناگهان پیچید تو فرعی با شوکر و قاچقو،منو زد وبا شالم داشت خفه ام میکرد که من فقط التماس میکردم که مادر 2 بچه هستم ، من خودمو از ماشین انداختم بیرون که رباط صلیبی زانوم پاره شد ،پزشک قانونی هم رفتم ،همسایه هام شاهد ماجرا هستن
الان این اقا فراری هست ، اما پدرش از من رضایت میخواد ، من از کارم افتادم پام از مچ تا ران تو گچ به خاطر اسیب به 4 رباط پام، بعد از باز کردن گچ عمل رباط صلیبی دارم ،پزشک قانونی 6 ماه طول درمان داده ،تازه به شرط بهبودی، الان من اگه رضایت ندم چه اتفاقی میافته ،این هزینه های درمان میتونم طلب کنم، ایا میتونم مبلغ بیشتر از دیه بگیرم برای رضایت
ممنون از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الان که او رضایت میخواهد بگو من یک میلیارد تومان می گیرم رضایت می دهم، اگر یک میلیارد را داد که رضایت بده، اگر نداد اول دیه را بگیر، بعد از دریافت دیه تازه دادخواست ضرر وزیان ناشی از جرم شامل زیان مادی و معنوی و خسارات بیمارستان و خسارت ممکن الحصول ناشی از عدم سرکار رفتن و قطع شدن حقوق و ناراحتی افسردگی بعد از حادثه و ..... را تقدیم دادگاه حقوقی بکن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مطلقا رضایت ندهید
در صورت دادن رضایت ، شما نمی توانید مطالبه دیه و هزینه بیمارستان را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بهتر است شکایت خود را ادامه دهید و به هیچ عنوان رضایت ندهید و می توانید تمام دیه و خسارت خود را بگیرید.