مشاوره حقوقی رایگان - فریب امضای ملک

سلام و خداقوت، پدرم درحیاط خانه اش حدوهفتادوپنج متر زمین به برادرم دادتاباساخت منزل اقامت کند،بعدازسه سال برادرم به بهانه جداکردن انشعاب گاز،پدرم روبه بنگاه بردوقولنامه خریدنوشته وپدرامضاکرده،ودرقولنامه قیدکرده درازای خریدملک مبلغ سیصد میلیون به پدرم داده،درحالیکه پدربه عنوان سهم الارث به اوبخشیده،الانم رفته وملک روفروخته،سوالم اینه آیاپدرمیتونه ازش شکایت کنه و خونه روپس بگیره یا توقیف کنه یاخیر؟ ممنون ازراهنماییتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به مفاد قراردادی داره که بین ایشان و پدرتان منعقد شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصل بر صحت معاملات است و صرف ادعا بدون دلیل و مدرک نمی تواند مثبت ادعا باشد . نهایت بتواند ثمن را بگیرد