مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یکطرفه

سلام..بنده به خانومم حق طلاق دادم در ازای بخشش مهریه و در دفترخونه ثبت شده...حال خانومم به گفته خودشون طلاق یکطرفه گرفتن از بنده..هیچ ابلاغیه ای برای من ارسال نشده اصلا با خبر نشدم که طلاق گرفتن..در شرف ازدواج هستم،چجوری باید مهر طلاق تو شناسنامم بخوره؟ کجا باید برم دادگاه یا جای دیگر؟
لازم به ذکر است که بنده ساکن کرمانشاه و خانوم سابقم ساکن شمال هستن و همان شمال عقد کرده ایم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق دادگاه پیگیری کنید تا مشخص بشه کدوم دفترخانه طلاق را ثبت کرده است یا اینکه از همسر سابقتون سوال کنید و در دفترخانه ای که طلاق را ثبت کرده می توانید مهر طلاق را بزنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ثبت احوال اقدام نمایید . اگر در سامانه ثنا ثبت نام داشته اید قاعدتا باید به شما ابلاغ می شد .‌

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دفترخانه طلاق و دادگاه مربوطه و شعبه مورد نظر مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران رد پرونده و شعبه را پیدا و از آنجا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از انجام و صدور گواهی عدم سازش معرفی به دفترخانه برای اجرای صیغه طلاق میشوید . با حضور شهود صیغه طلاق خوانده میشود و طلاق نامه صادر میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در مراجع قضایی دادگستری شمال موضوع طلاق صادر شده از همان مرجع و شعبه صادر کننده موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از شعبه قابل. پییگیری می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ازش بخواه بگو در کدام دفترخانه طلاق گرفتی شما هم برو همانجا گواهی بگیر