مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و احترام
همسری که تحت هیچ شرایطی حاضر به طلاق زوجه نمی باشد و دست از آزار و اذیت هم بر نمیدارد و زندگی با او مرا به سختی فراوانی انداخته تکلیف چیست؟ چکار میتونم بکنم تا خلاص شوم. حتی گفتم مهریه ام را می بخشم ولی طلاق نمیده آیا راهکاری وجود داره یا خیر؟ خرجی نمیده مهریه ام 250 عدد سکه می باشد؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام شما میتوانید به عنوان ترک‌انفاق از ایشان شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام شما میتوانیداز ایشان بابت ترک انفاق شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
عدم پرداخت نفقه به مدت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که شرایط عسروحرج فراهم باشد ممکن است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اثبات عسر و حرج می توانید درخواست طلاق دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه خود را به اجرا بگذارید تا برای طلاق وادار به توافق شود و در ازای بخشش بخشی از سکه ها ، وکالت در طلاق بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق شرایط وجود دارد تحت شرایطی میتوانید طلاق بگیرید

یک وکیل :

با اثبات عسر و حرج امکان طلاق میسر است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان طرح دادخواست از ناحیه شما به علت عسر و حرج با بذل تمام مهریه یا بخشی از آن وجود دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکیل بگیرید مهریه خود را اجرا بگذارید در صورت عدم پرداخت حبس کنید یا مصالحه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد چرا که تمام مسائل باید مورد ارزیابی قرار بگیرد من راه وجود دارد گرچه با دشواری همراه هستند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بابت ترک انفاق شکایت و نفقه خود را مطالبه نمایید
مهریه را اجرا تا بتوانید جهت طلاق اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست نففه و مهربه بده، بعد که محکوم شد و نداد دادخواست طلاق بده

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

باسلام. با تکیه بر موجباتی که سبب عسر و حرج غیرمتعارف و غیرقابل تحمل باشد، اکان درخواست طلاق وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ به سوال مفصل و طولانی است در صورت تمایل تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق عسر و حرج خود را باید ثابت کنید یکی از این موارد ترک انفاق به مدت 6 ماه است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛
پاسخ به سوال مفصل و طولانی است لطفا" از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید