مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور امانی

ضمن عرض سلام و خسته نباشید.
دوهفته قبل درحالی که با موتور امانی تردد میکردم خودروی تیبا که برخلاف جهت حرکت میکردبه بنده زدومتواری شدباشهادت شهودوحضورپلیس راهنمایی شماره خودرو ثبت وبنده برای صدمه بدنی شکایت کردم باتوجه به عدم شکایت صاحب موتور برای خسارت بدلیل مشغله (که البته شخصاخودم راملزم به تعمیرموتور وجبران خسارت میدانم)ودرخواست بیمه وکارت و...موتورازجانب کلانتری درحالی که شکایت بنده ازبابت صدمه بدنی بوده نه خسارت موتورسیکلت وپیگیری شکایتم وارجاع به پزشک قانونی منوط به ارایه مدارک موتورشده ازطرف دیگرروی درخواست مدارک راازصاحبش ندارم وخجالتزده ام قانونا میتوانم کاری انجام دهم بغیرازدادن مدارک یانه بدجورگیرافتادم وصدمه به پا وکمرم هم جدی است باتشکرفراوان.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موتور سوار مقصر بوده میتوانید دادخواست دیه و مطالبه خسارت دهید تا از بیمه پرداخت شود ‌‌‌‌و اگر بیمه نداشته از صندوق خسارت‌های بدنی دولت بپردازد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مدارک مالکیت موتور را ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مالکیت باید ارائه گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید مدارک را به مرجع قضایی ارائه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که موتور داره بیمه باشد بیمه می بایست خسارات را بپردازد