مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با خودرو و فرار خودرو

سلام وقت به خیر. پسر من موتور سوار بودن و از یه خیابان که نمیدونستن ورود ممنوع هست وارد خیابان اصلی میشن و خودرویی درحال سبقت بودن که پسرم با خودرو برخورد میکنه و راننده خودرو فرار میکنه که پسر من از ناحیه زانو وترقوه آسیب جدی میبینه ولی شاهدین شماره خودرورابرداشتن وماپیگیرشدیم وراننده راپیداکردیم اما امروز به مامیگن چون پسرم خیابان ورود ممنوع راخلاف اومده مقصره من قبول دارم مقصره ولی آیا راننده ای که فرار کرده مقصر نیست و آیا نباید مصدوم را به بیمارستان میرساند میخوام بدونم که آیا قانون حق را به راننده میده و هیچ راهی وجود نداره تا عدالت برقرار بشه یعنی اگه خدایی نکرده مشکل خاصی پیش میامد برای پسرم بازهم راننده خاطی مقصر نبود.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر .ایشان هم به نوعی مقصر هستند می توانید به نظر افسرکاردان تصادفات اعتراض زنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اول شکایت کنید، دادسرا به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می کند، مطابق نظر کارشناس اقدام می شود. ورود ممنوع رفتن، جریمه دارد ولی تصادف قانون خاص خودش دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پسر شما از نظر رانندگی مقصر باشد که به نظر بنده نیز مقصر است دیه و خسارت تعلق نمی گیرد و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.