مشاوره حقوقی رایگان - تریاک3/5کیلو

سلام. بنده با دوستم بودیم سمت استان اصفهان سه کیلو نیم بار داخل ماشین بوده از نوع تریاک ماشین مال من بوده دوست از داخل پاسگاه تا دادگاه اخر گردن گرفته گفته اصلا مال این آقا نبوده قاضی محترم اومده به اونی که گردن گرفته 4سال حبس 36میلیون جریمه با74ضربه شلاق سابقه اول واسه حکم من 6سال 54میلیون تومن جریمه 74ضربه شلاق سابقه دوم آیا اعتراض بزنم یا تسلیم ب حکم واقعا همچین حکم باید چیکار کنم دو روز بیشتر وقت ندارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به مدارک پرونده تصمیم نهایی را خودتان اتخاذ کنید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام قطعا اعتراض وتجدیدنظرخواهی کنیدکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما اگر در دادگاه اقرار نکردید می توانید اعتراض نمایید ولی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
اختیار با خودتان است میتوانید تسلیم به رای شوید و درخواست تخفیف مجازات دهید یا در مهلت قانونی تجدید نظر کنید