مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه حقوق کارگر

سلام من چهار ماه تو کارگاه مجتمع ... کار کردم از 22 فروردین تا 22 مرداد1401
من حقوقم را تا اخر خرداد گرفتم ولی موقع تسویه که فقط برج تیر و مرداد بود که مبلغ 22میلیون و نیم هست گفتن برید سر برج میریزیم
الان برج تیر یه ماه به تعویق افتاده که نداده و برج مرداد هم سه روزه که به تعویق افتاده
ما یه سری امضا جهت کار موقع ورود برای فرم ایمنی دادیم ولی فک نکنم سند قرارداد بود
ولی شاهد دارم برای کاری که اونجا کردم از دو شاهد هم بیشتر دارم
الان من اذربایجان غربی هستم و پیمانکار استان کرمان مجتمع .... هست
چطوری پیگیر پولم باشم از راه قانونی و ایا بخاطر دیرکرد پولمم میتونم دادخواست بدم
و اگر از راه قانونی برم چقدر هزینه بر میداره تا به حقم برسم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دستمزد طلبکار هستید باید از اداره کار پیگیری کنید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
از طریق اداره کار پیگیری نمایید