مشاوره حقوقی رایگان - دعوا در محل کار

سلام من چندروز پیش سرکار که بودم کارفرما به همکارم گفت بیا این کارو انجام بده من به این خانوم میگم نمیفهمه منم گفتم مگه من گیجم گف از گیجم اونورتری و بعد دعوا شروع شد اما من بی احترامی نکردم ولی ایشون سر من داد زدن من از اونروز دیگه سرکار نرفتم قرار بود تا اخر سال کار کنم اما اومدم بیرون چون نه تنها پشیمون نبودن بلکه بیشتر آدمو تحقیر میکردن الانم حقوق منو تسویه نمیکنن من میتونم با شکایت حقوقمو بگیرم؟ تمام دعوا هم ضبط شده توسط دوربین مداربسته هم همکارم. شاهده اگه از ترس کارفرما شهادت بده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید
در خصوص توهین نیز می توانید پیگیری قضایی نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام شما می توانید تحت عنوان توهین شکایت خود را مستند به فیلم دوربین و شهادت شهود مطرح نمایید در خصوص حقوق می توانید از طریق اداره کار اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید