مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار

سلام
ما در روستا خونه داریم کنار خیابان اصلی و این خانه ورثه ای می باشد دهیار طرح هادی اجرا می کند و دیوار ما رو بدون حضور ما تخریب کردن یکی از داداشام گفته به اندازه یک متر به شما اجازه میدهم که تخریب کنید به بقیه دست نزنید اماازاین کلمه سواستفاده کردن وکل دیوارو تخریب کردن و میگن اجازه داده ایا می توانیم شکایت کنیم یا میتوانیم مطرح کنیم اینجا ورثه ای هست رضایت همه لازمه ایا رضایت کتبی لازمه یا شفاهی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قطعا اگر دهیاری اقدام به تخریب ملک شما کرده باید رضایت کتبی شما در پرونده باشد و یا به نوعی رضایت شما جلب گردد و میتوانید علیه دهیاری دادخواست مطالبه خسارت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر دیوار مربوط به سال های قبل بوده باشد و بدون موافقت کتبی شما باشد میتوانید شکایت
و مطالبه خسارت به طرفیت دهیاری
نمایید و